0

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός, μετά το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσα από τα social media του στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ, έκανε μερικά πολύ… καυστικά σχόλια για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», απειλώντας ότι θα τον στείλει ξανά στο… πάρκινγκ.

Άμεσα ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Euroleague, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ».

Μυθικό ξέσπασμα : “Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ”! (Pics)

Previous article

Η άνοδος του Ακαϊντίν ίσως αλλάξει τα δεδομένα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.