0

Το πρώτο… μισό στα playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να έχει έναν ικανοποιητικό ή αν θέλετε θετικό απολογισμό.

Οι «πράσινοι» σε πέντε ματς μετρούν τέσσερις νίκες και συνολικά έχουν πάρει 12 βαθμούς από τους 15 που διεκδικήσαν. Η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί, αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Το «τριφύλλι» έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Από την άλλη έχει δυο «διπλά» επί των Ολυμπιακού και Άρη και άλλες δυο νίκες στην έδρας τους κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη.

Πρώτα η Λαμία, μετά τα διαδοχικά ντέρμπι

Ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στα επόμενα πέντε παιχνίδια των playoffs. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βλέπουν κάθε ματς σαν τελικό και η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Μοναδικός στόχος, φυσικά, είναι η νέα νίκη και στη συνέχεια άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο θα δουν τα ντέρμπι που ακολουθούν με την ακόλουθη σειρά: ΑΕΚ (εκτός), Άρης (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ολυμπιακός (εντός).

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχουν διήμερο ρεπό και η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία θα αρχίσει από την Τετάρτη.

Παίρνει εισιτήρια

Το «τριφύλλι» θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Υπάρχει συμφωνία για 500 εισιτήρια και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης. Πάντως, υπάρχει έντονη κινητικότητα στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο ματς την ερχόμενη Κυριακή.

Καμία συμπεριφορά Μπαρτζώκα δε θα ήταν ανεκτή σε οποιοδήποτε τμήμα του Παναθηναϊκού

Previous article

Ο Φατίχ Τερίμ έχει αποφασίσει ποιους δεν θέλει στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.