0

Στον Παναθηναϊκό θέλουν τον Πολωνό τερματοφύλακα και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να τον κρατήσουν με κανονική μεταγραφή στο ρόστερ.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει κερδίσει το «στοίχημα» στον Παναθηναϊκό. Ειδικά η επική του εμφάνιση στον ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και η απόκρουση των τριών πέναλτι πρόκρισης του ΠΑΟΚ, κυριολεκτικά, τον ανύψωσε! Τόσο στην εκτίμηση τόσο του κόσμου, όσο και φυσικά του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής ξεχώρισε τον Πολωνό γκολκίπερ από την πρώτη στιγμή που ήρθε, γι’ αυτό δεν δίστασε να τον καταστήσει βασικό, παρότι θεωρητικά ο Λοντίγκιν μετά την περιθωριοποίηση του Μπρινιόλι, ήταν το φαβορί για τη θέση «1».

Πάμε τώρα στα δεδομένα του καλοκαιριού. Ο Ντραγκόφσκι είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Σπέτσια. Στη συμφωνία των δύο πλευρών φαίνεται ότι έχει μπει μία ρήτρα αγοράς (όχι υποχρεωτική), η οποία προσεγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Αν κριθεί ότι αξίζει τον κόπο, η ΠΑΕ δεν θα διστάσει να δώσει αυτά τα λεφτά, έτσι ώστε να κρατήσει τον Πολωνό τερματοφύλακα στο «Γ. Καλαφάτης».

Πάντως, εφόσον η Σπέτσια υποβιβαστεί στην Serie C, τότε μοιάζει δεδομένο ότι η μόνιμη μετακίνηση του Ντραγκόφσκι στους «πράσινους», μπορεί να τελειώσει με πολύ λιγότερα χρήματα, ακριβώς λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στην 3η εθνική κατηγορία της Ιταλίας. Αυτή τη στιγμή η Σπέτσια κινδυνεύει για τα καλά, αφού φιγουράρει στην τρίτη θέση από το τέλος της Serie B με μόλις 35 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την προτελευταία Φεραλπισάλο.

Απίστευτο: Μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας θέλει τον πρώην “πράσινο” Κάιλ Γκάι!

Previous article

Ολική ανατροπή στο πρόγραμμα των Play-Offs και του τελικού Κυπέλλου λόγω… Ολυμπιακού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.