0

Σημαντικές αλλαγές θα υποστεί το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρόκριση ενάντια στην Φενερμπαχτσέ, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στα ημιτελικά του Conference League. Αυτή η εξέλιξη αναμφίβολα επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων στην εγχώρια σκηνή. Τα δύο τελευταία παιχνίδια των Play-Offs άλλωστε διεξάγονται ταυτόχρονα..

Με το αναβληθέν ΠΑΟΚΟλυμπιακός να μεταφέρεται για τις 12 Μαΐου, η 9η αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου, αναμένεται να διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 15 Μαΐου.

Έτσι, είναι πιθανό να διεξαχθεί η 10η αγωνιστική στις 19 Μαΐου, ώστε να δοθεί χρόνος στην ΑΕΚ να παραδώσει το γήπεδό της στην UEFA. Το γήπεδο αυτό θα φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, προγραμματισμένο αρχικά για τις 18 Μαΐου, πιθανότατα θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 25 Μαΐου. Ενδέχεται επίσης να πραγματοποιηθεί και νωρίτερα κατά 1-2 ημέρες.

Η ρήτρα από την Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι και πως τον κρατάει ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ντέμης: «Ο Τερίμ έχει ανεβάσει την ένταση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.