0

Ώρα Λαμίας για τον Παναθηναϊκο! Οι «πράσινοι» δίνουν ένα από τα πιο κομβικά ραντεβού τους στην επαρχία φέτος. Σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να αφήσουν να πέσει κάτω τίποτα…

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο γήπεδο της έχει η φετινή Λαμία. Σε 15 αγώνες στην Stoiximan Superleague (13 κανονικής διάρκειας και 2 playoffs), μπόρεσε και κράτησε το μηδέν μόλις σε 3 αναμετρήσεις, ενώ στα υπόλοιπα 12 δέχτηκε γκολ!

Και στα τρία παιχνίδια βέβαια, πανηγύρισε τη νίκη με 1-0, ποιά ήταν όμως αυτά; Με τον Άρη, τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό! Άρα, ο Παναθηναϊκός των 12 γκολ στο μίνι πρωτάθλημα, μπορεί εύκολα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όπως το έχει κάνει σε όλες τις αγωνιστικές των playoffs.

Αυτομάτως η άμυνα του θα είναι το ζητούμενο. Αν δεν δώσει δικαιώματα, όπως στη Λεωφόρο, το ματς θα κυλήσει στα μέτρα του! Η Λαμία το αποδεικνύει (και) στα playoffs με 18 γκολ παθητικό σε 5 αγώνες πως δεν τα καταφέρνει καλά στην αμυντική λειτουργία. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη ευκαρία του. Αρκεί να παίξει σαν Παναθηναϊκός.

ΥΓ: Ο Παλάσιος δεν ξεκουράζεται για την Λαμία, αλλά για τα 90λεπτα με ΑΕΚ και Άρη, δυο ματς τελικούς!

Υποχρέωση νίκης στην Λαμία!

Previous article

Κάτας: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός – Ελπίζω να μάθαμε από τη σειρά με τη Μονακό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.