0

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το ματς με τη Λαμία αναφέρθηκε στο θέμα με τον θετικό έλεγχο ντόπινγκ και το φερόμενο θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ντροπή να σπιλώνεται έτσι ένας ποδοσφαιριστής και πρέπει να τιμωρηθούν όσοι έκαναν αυτή τη διαδικασία.

Ο Τάσος Μπακασέτας στο πλαίσιο των δηλώσεών που παραχώρησε στην COSMOTE TV μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με το φερόμενο θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, το οποίο τελικά δεν υπήρξε όπως ενημέρωσε η FIFA και ο ΕΟΚΑΝ.

Ο αρχηγός της Εθνικής τόνισε ότι είναι ντροπή να σπιλώνεται έτσι ένας αθλητής, καθώς αυτό γίνεται με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ελπίζει να κάνουν όλοι οι φορείς τα πάντα ώστε να τιμωρηθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας: “Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν έτσι ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς που δεν προκριθήκαμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που σπιλώνουν παίκτες.

Είναι το χειρότερο πράγμα να σπιλώνουν έτσι έναν αθλητή. Κάνανε πολύ κακό όσοι ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία. Είναι απαράδεκτο. Υπήρχε παίκτης που έψαχνε τις αντιβιώσεις από τα παιδιά του για να δει αν υπήρχε καμιά παράνομη ουσία.

Ελπίζω ότι η ΕΠΟ και οι παίκτες να κάνουν τα πάντα, ώστε να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνεται ένας ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει.

Τον ποδοσφαιριστή τον βγάζουμε στη σέντρα με κάτι αναληθές και βρώμικο. Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ σκληρά λόγια. Ντροπή πραγματικά”.

Τερίμ: “Όλοι μαζί πιο δυνατοί, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κ. Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του”

Previous article

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Όργια ο Ιωαννίδης, σπουδαίος Μπακασέτας, μαγεία ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.