0

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 5-0, μίλησε στην κάμερα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Απάντησε επίσης και σε ερώτηση για τις φήμες που σπίλωσαν το όνομά του μέσα στην εβδομάδα, λέγοντας πώς θα δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Σήμερα πολύ μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα και υπάρχει πλέον ο αγώνας της Τετάρτης;

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αγωνία δεν υπάρχει για το παιχνίδι, ήδη το μυαλό μας είναι εκεί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Δείχνεις στον κόσμο ότι θες να το πάρεις μόνος σου αυτό το πρωτάθλημα:

«Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Τέτοια εικόνα Έλληνα παίκτη δεν έχουμε ξαναδεί, είναι κάτι το οποίο το βλέπουμε όλοι:

«Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!»

Mία ενέργεια σήμερα εντυπωσιακή, μία ωραία ντρίπλα, μία ωραία πάσα η εξέλιξή σου είναι εντυπωσιακή,  τι σε βοηθάει να βελτιώνεσαι;

«Γενικά δεν βλέπω ποδόσφαιρο πάρα πολύ, παρατηρώ τους μεγάλους επιθετικούς. Αυτά τα πράγματα μπορούσα να τα κάνω από πριν,  τα έκανα από πριν απλά πλέον τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα και μου βγαίνουν περισσότερο, αλλά είναι πράγματα που τα έκανα από πριν».

Πέρα από τα δικαστήρια που προανήγγειλες θες να πεις κάτι άλλο για αυτό που έγινε μέσα στην εβδομάδα σε αυτούς που πήγαν να σε σπιλώσουν;

«Όχι τι να πω, δεν έχω να πω κάτι η απάντηση μου θα δοθεί στο γήπεδο, όπως πάντα. Είμαι ένα άνθρωπος, ο οποίος κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται, είμαι δίκαιος οπότε δεν είχα να φοβηθώ τίποτα».

Τερίμ: «Βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν τελικό, πρέπει πάντα να αντιδράμε σαν πρωταθλητές»

Previous article

Νικολογιάννης: Πόλεμο εσείς, δεν σας βλέπει ο Φωτάρας και με Τάσο μαζί απάντησε με πεντάρα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.