0

Η πιο ηχηρή απάντηση εκεί που πρέπει δόθηκε σήμερα στον χυδαίο πόλεμο που δέχεται ο Φώτης Ιωαννίδης τις τελευταίες εβδομάδες. Πέντε και λίγα ήταν από τον σαρωτικό Παναθηναϊκό απέναντι στην Λαμία, που μπήκε με παίκτες-καμικάζι στο γήπεδο, όπως ο Νούνιες, αλλά ούτε αυτή την φορά δεν κατάφερε να πάρει το πρίμ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δέχθηκε επιθέσεις στο γήπεδο από τον Μάντζιο και τον Τσιλούλη και το αποκορύφωμα είναι η χυδαία επίθεση, που δέχθηκε από τα σκουπίδια του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες. Και πως απάντησε ο Φωτάρας; Μπήκε στο γήπεδο σαν οδοστρωτήρας, έβαλε δύο γκολ, είχε μία ασίστ, είχε σε άλλο ένα γκολ συμμετοχή και το γήπεδο της Λαμίας, που μετατράπηκε σε Λεωφόρο φώναζε «ρε Φωτάρα εε…». Με λίγα λόγια ο Φωτάρας δεν τους βλέπει όλους όσους του κάνουν πόλεμο, γενικά δεν βλέπει κανέναν και είναι μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Τον βλέπεις και τον χαζεύεις, τον βλέπεις και τον θαυμάζεις.

Μαζί με τον Φώτη σε τρομερή κατάσταση ήταν και ο Μπακασέτας, οι δυο τους βρισκόντουσαν με κλειστά τα μάτια και ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει στο γήπεδο αυτό, που ονειρευόμασταν όλοι από τον Γενάρη που έγινε η σπουδαία μεταγραφή του Τάσου. Ο Μπάκα έβαλε το δεύτερο κρίσιμο γκολ από πάσα του Φώτη και το τέταρτο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή.  Ο Τάσος έδωσε τις ασίστ και στα δύο γκολ του Φώτη. Στο πρώτο με εκτέλεση κόρνερ και στο δεύτερο με την μακρινή πάσα.

Και όμως το παιχνίδι δεν άρχισε καλά, αφού ο Μπερνάρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή. Ο Βέρμπιτς, που μπήκε στην θέση του ανταποκρίθηκε άμεσα και πέτυχε το εξίσου κρίσιμο πρώτο γκολ με πλασέ από κοντά μετά την ενέργεια του Ιωαννίδη, την πάσα του στον Λημνιό και  το σουτ του Ελληνα εξτρέμ στο δοκάρι. Ο Βέρμπιτς είχε και άλλη εντυπωσιακή ενέργεια, που ουσιαστικά δημιούργησε το δεύτερο γκολ του Μπακασέτα και φώναξε δυνατά παρών.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με λύσσα σε αυτό το παιχνίδι και είχε μαζί του 4000 κόσμο, που μετέτρεψαν σε Λεωφόρο το γήπεδο της Λαμίας. Δεν μάσησαν οι παίκτες του από το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων και ειδικά του Νούνιες που στο 40 βρήκε από πίσω χαμηλά στο πόδι τον Μπακασέτα και στο 42 πάτησε τον Γεντβάι και δεν είδε ποτέ την κίτρινη κάρτα.

Ιωαννίδης: «Είμαι ένας άνθρωπος καθαρός και δίκαιος, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Previous article

Το Hulk mode του Ιωαννίδη και η συνεργασία μαζί με τον Μπακασέτα διέλυσαν την Λαμία!

Next article

You may also like