0

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής των playoffs.

Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με το… θρίλερ της κούρσας του τίτλου να συνεχίζεται και την αγωνία να κορυφώνεται!

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Λαμία στο «ΔΑΚ» με 5-0 με απόλυτους πρωταγωνιστές του Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα. Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 71 βαθμούς και είναι στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στο αμέσως επόμενο ματς, η Ένωση παρότι βρέθηκε να χάνει και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ούσα πίσω στο σκορ, στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με… μπροστάρη τον Άμραμπατ, να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Άρη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και να παραμείνει στην κορυφή με 72 βαθμούς.

Και τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoffs ανάμεσα σε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ των Κίνι (27′) και Ζέλσον Μαρτίνς (61′) και έμειναν «ζωντανοί» στη… μάχη για τον τίτλο, έχοντας 66 βαθμούς με ματς λιγότερο. Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 3η θέση και τους 67 βαθμούς, έχοντας επίσης παιχνίδι λιγότερο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE

1. ΑΕΚ 72
2.Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Αρης 48
6. Λαμία 34
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

7η αγωνιστική – Τετάρτη 24 Απριλίου
17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

 

Το Hulk mode του Ιωαννίδη και η συνεργασία μαζί με τον Μπακασέτα διέλυσαν την Λαμία!

Previous article

Ιωαννίδης από άλλον πλανήτη, «πράσινο» πάρτι σε χορτάρι και κερκίδες!

Next article

You may also like