0

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρους πρωταγωνιστές στα πλέι οφ, οι οποίοι είναι σταθερά σε καλή κατάσταση.

Ένα τεστ συγκέντρωσης ήταν το παιχνίδι με τη Λαμία και ο Παναθηναϊκός το πέρασε με επιτυχία. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά εκπλήξεις πάντα μπορούν να συμβούν εάν έχεις αλλού το μυαλό σου.

Δεδομένου ότι ακολουθούσε ο αγώνας με την ΑΕΚ, δεν ήταν τόσο απλό να μείνουν ανεπηρέαστοι οι «πράσινοι». Ωστόσο, το κατάφεραν. Μπήκαν από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα δόντια και έκαναν περίπατο σε ένα γήπεδο που συνήθως δεν περνούν εύκολα.

Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένους πρωταγωνιστές και πρώτος όλων είναι ο Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως είναι σε τρομακτική κατάσταση. Έχει μεγάλο ρεπερτόριο στο πώς να εκθέσει τους αντίπαλους αμυντικούς και μέρος αυτού το είδαμε και στη Λαμία.

Δεν χάνει μονομαχίες στον αέρα, δεν γκρεμίζουν εύκολα οι αντίπαλοι, δεν τον κόβουν με την μπάλα κάτω. Σίγουρα οι Κορνέζος και Τζανετόπουλος δεν είναι οι καλύτεροι στόπερ του πρωταθλήματος, αλλά ακόμη και έτσι είναι εντυπωσιακό το πώς τους περνούσε.

Συμπαραστάτης του συνήθως είναι ο Μπερνάρ, ο οποίος αυτή τη φορά βγήκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Μπακασέτας δεν πάει πίσω. Ήταν ξανά θετικός ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας. Αυτή η τριάδα κάνει τη διαφορά με παίκτες όπως ο Αράο και οι τερματοφύλακες, να βάζουν τις πινελιές τους. Ο Λοντίγκιν, άλλωστε, έδειξε ξανά πως έχει όλο το πακέτο για να παίζει βασικός. Οι αντιδράσεις του ήταν πολύ καλές.

Τέλος, είναι λογικό να υπάρχει αγωνία για τον Μπερνάρ εντός του κλαμπ. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ο Βραζιλιάνος, αλλά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολουθεί άμεσα. Γι’ αυτό και θα φανεί τις επόμενες μέρες το αν θα είναι σε θέση να παίξει και για πόσο.

Ιωαννίδης από άλλον πλανήτη, «πράσινο» πάρτι σε χορτάρι και κερκίδες!

Previous article

Έκαναν «Λεωφόρο» τη Λαμία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.