0

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης» μετά τη χθεσινή (21/4) αναμέτρηση κόντρα στη Λάμια και την επιβλητική νίκη με 5-0.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή του τον Φίλιπ Τζούριτσιτς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (24/4) κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μπερνάρ, μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο παιχνίδι με τους Φθιώτες.

Ο Βραζιλιάνος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ένωση, αφού πρώτα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας, που θα δείξουν εάν θα είναι τελικά διαθέσιμος για το ματς κορυφής με την Ένωση. Αυτήν τη στιγμή οι πιθανότητες είναι στο 50-50.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αντιλήφθηκε άμεσα το πρόβλημα, για τον λόγο αυτό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τη θέση Βέρμπιτς. Ο παίκτης έλεγε ότι θα παίξει, αλλά πρώτα θα γίνει μια σύσκεψη μετά τη μαγνητική, στην οποία θα υποβληθεί, καθώς η ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει την παρουσία του στους εναπομείναντες αγώνες.

Επιπλέον, ατομικό έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χόρντουρ  Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν

Στην προπόνηση οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στον αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τα απίθανα στατιστικά που δείχνουν πώς μεταμόρφωσε ο Ναν τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Αποθέωση με «χόρτο μαγικό» μετά την 5άρα στη Λαμία (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.