0

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει κατασταλάξει τι είναι καλύτερο

Την ώρα που ο Φατίχ Τερίμ έχει αποφασίσει με ποιους θα πάει έως το τέλος της σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει διαφοροποιήσεις μόνο σε μία θέση σταθερά.

Οι περισσότεροι παίκτες δεν αλλάζουν από τον Τούρκο εάν δεν υπάρχει λόγος, τόσο στα μετόπισθεν όσο και μπροστά. Ποια είναι η εξαίρεση; Η μία θέση στην επιθετική τριπλέτα.

Δεν βγαίνει ούτε για αστείο ο Ιωαννίδης και το ίδιο ισχύει και για τον Μπερνάρ. Ο τρίτος; Με την ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού ο Βέρμπιτς, καθώς ο Παλάσιος είχε αποβληθεί. Στον επόμενο αγώνα με τον Άρη o Αργεντινός έχοντας εκτίσει την ποινή του έπαιξε βασικός. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν ο Σπόραρ που ξεκίνησε και έβγαινε πιο έξω ο Ιωαννίδης. Όσο για χθες, πήρε την ευκαιρία του ο Λημνιός.

Φαίνεται πως ο Τερίμ το ψάχνει για εκεί. Δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από κανέναν. Δύσκολα, πάντως, θα πήρε και από τον Λημνιό όσα θα περίμενε. Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις, αλλά δίχως τα απαραίτητα τελειώματα. Το γκολ, άλλωστε, ουδέποτε ήταν στο ρεπερτόριό του στον βαθμό που θα έπρεπε και ο Παναθηναϊκός το γνώριζε όταν τον απέκτησε.

Αντιθέτως, εκείνος που κέρδισε πόντους στη Λαμία ήταν o Βέρμπιτς. Μπήκε λόγω του τραυματισμού του Μπερνάρ και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Δεδομένου ότι στην Opap Arena είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τους «πράσινους» λίγους μήνες πριν, ας το κρατήσουμε.

 

Ας (μην) κρατήσουν οι χοροί

Previous article

Hulk mode: Γκολ; Ο Φώτης. Δημιουργία; Ο Φώτης. Κερδισμένα φάουλ; Ο Φώτης. Ο Ιωαννίδης είναι παντού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.