0

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στη συμβολή των Φώτη Ιωαννίδη – Τάσου Μπακασέτα σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού στα playoffs και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μπερνάρ, ενόψει ΑΕΚ.

Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Μπακασέτας έχουν πάρει… από το χέρι τον Παναθηναϊκό στα φετινά playoffs, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και τα χθεσινά τους «κατορθώματα» στη Λαμία.

«Για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να πάρει 12 βαθμούς με Άρη και Λαμία. Έχει πάρει τους 9 ήδη. Ιωαννίδης και Μπακασέτας είναι αυτοί που έχουν καθαρίσει στα playoffs. To έχουν κάνει σε όλα πλην του ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και δεν το θεωρώ τυ«»χαίο ότι ακολούθησε το ματς της Εθνικής. Στα ντέρμπι, που είναι αυτά που σου δίνουν και τίτλους. Χθες, είχαν συμμετοχή σε τέσσερα από τα πέντε γκολ. Όλα τα φώτα έχουν πέσει στον Ιωαννίδη, δικαίως. Ο Μπακασέτας είναι καθοριστικός από όταν ήρθε. Έχει ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα και πέραν του αγωνιστικού δείχνει με τις δηλώσεις του ότι είναι μια τεράστια προσωπικότητα», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έκανε διαδικαστικό το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας παράλληλα να προβεί και σε διαχείριση ενόψει ΑΕΚ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ήταν καθοριστική και η συμβολή του Φατίχ Τερίμ σε πνευματικό επίπεδο, καθώς παρουσίασε έναν Παναθηναϊκό απόλυτα συγκεντρωμένο, παρότι ακολουθούσε το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης.

Ερωτηθείς για τον Μπερνάρ Ντουάρτε, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο οι «πράσινοι» να τον έχουν υγιή και στα επόμενα ματς όχι μόνο κόντρα στην «Ένωση», εκτιμώντας ότι δεν θα ρισκάρουν μαζί του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ολικό rebuilding στον Παναθηναϊκό: Αλλάζουν όλοι οι ξένοι

Previous article

Το μήνυμα του Μπακασέτα για τη συνέχεια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.