0

Σε μαζικές αλλαγές προχωρά άμεσα ο Παναθηναϊκός μετά τη φετινή αποτυχία, με φωτεινή εξαίρεση το Λιγκ Καπ.

Και οι 4 ξένοι θα αποτελέσουν παρελθόν, καθένας για διαφορετικούς λόγους αλλά όλοι με ίδιο τελικό παρονομαστή.

Ο Ιερεθουέλο ήταν μια λύση ανάγκης λόγω της ξαφνικής απόσυρσης του Επ που πιθανόν να ήταν μια από τις σοβαρές αιτίες της κακής φετινής σεζόν. Ο Κουβανός τραυματίστηκε σοβαρά και θα αντικατασταθεί από πασαδόρο επιλογής Ανδρεόπουλου.

Πάει Κουβέιτ ο Ερνάντεζ, τέλος Κόβαρ, Ρανγκέλ

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ερνάντεζ που έχει χρυσή πρόταση από το Κουβέιτ και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Κουβανός ήταν καλύτερος φέτος σε σχέση με πέρυσι αλλά έπεσε κι αυτός μέσα στη γενική πλημμύρα ενώ στους τελικούς βρέθηκε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό στα πρώτα δύο ματς, χωρίς να κάνει καμία διαφορά σε επίθεση και σέρβις, με σαφές ελαφρυντικό όμως ότι βρέθηκε σε μια ομάδα με κακή χημεία και σύγχυση ρόλων. Στα τελευταία δυο ματς ανέβασε την απόδοση του αλλά το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και χρειαζόταν έξτρα συμπαραστάτες και καλύτερη πάσα για να διακριθεί.

Ο κύκλος του Ρανγκέλ έκλεισε οριστικά ενώ οι εμφανίσεις του Κόβαρ στους τελικούς είναι δεδομένα η… χαριστική βολή για τη συνέχεια του στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε σημείο να μπορεί να αμείβει τους αθλητές με συμβόλαια πρωταθλητισμού για τα ελληνικά δεδομένα αλλά προφανώς υπάρχουν και ανάλογες απαιτήσεις, οι περισσότεροι εκ των οποίων πέρασαν φέτος κάτω από τον πήχη.

Οι μεταγραφές ξένων παικτών βρίσκονται στα σκαριά καθώς το καράβι φαινόταν καιρό, ειδικά μετά την απώλεια του Ιερεθουέλο, ότι μπάζει και χάρη στους έμπειρους Έλληνες που έδειξαν καρδιά και ποιότητα, η ομάδα βγήκε από τη λάσπη και πάλεψε στα ίσα το πρωτάθλημα.

Οι επιτελείς του τριφυλλιού, με επικεφαλής τον Σωτήρη Πανταλέων έχουν ήδη τρέξει τις πρώτες επιλογές που δόθηκαν από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ώστε ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί τη νέα σεζόν με σπίθα στα μάτια, ποιότητα και μεγάλο κίνητρο για επιστροφή στους τίτλους. Η φετινή σεζόν ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα που δεν μπορεί να επαναληφθεί…

 

Δούκας: «Yπάρχουν δεσμεύσεις για το 2026 για την ανάπλαση του Βοτανικού»

Previous article

Νικολογιάννης: «Ιωαννίδης και Μπακασέτας έχουν καθαρίσει στα playoffs για τον Παναθηναϊκό – Δεν θα ρισκάρουν με Μπερνάρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.