ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωαννίδης: «Δεν είναι στο χέρι μας τα πάντα – Τι άλλο μπορώ να πω»

0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα των «πράσινων», αλλά και τις πιθανότητες που δεν υπέρ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου φορ

«Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την ήττα, είμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, χάσαμε τις μονομαχίες, δεχθήκαμε τρία γκολ δεν απειλήσαμε καθόλου και ήρθε αυτό το βαρύ το αποτέλεσμα εις βάρος μας.

Πλέον δεν είναι στο χέρι μας τα πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία εναπομείναντα ματς και να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να πω κατι αλλο.

Έχω ξαναπεί πως πρέπει να σηκώνουμε το κεφάλι γρήγορα μετά από νίκες και ήττες. Ηταν μια βαριά ήττα και κακή εμφάνιση. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, να ετοιμαστούμε για τα ματς που απομένουν και τον τελικό κυπέλλου.»

Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Δεν χάσαμε τα πάντα»

Previous article

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε, δεν ήταν καλή εμφάνιση από εμάς»

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show