0

Ο Γιάννης Αλαφούζος, βλέποντας τα αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού που τον οδήγησαν εκτός πρωταθλήματος, έχει αναθεωρήσει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Η απώλεια του πρωταθλήματος, η γκρίνια του κόσμου, αλλά και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα έχουν οδηγήσει σε προβληματισμό τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος έχει εναντιωθεί στον Τούρκο τεχνικό, ενώ πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι ενοχλημένοι από τη διαχείρισή του και πιθανότατα θα αποχωρήσουν σε περίπτωση παραμονής του 70χρονου.

«Έχω ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλω να μιλήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φίλιπ Τζούρισιτς, δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό των «πράσινων».

Την ίδια ώρα, άνθρωποι από το περιβάλλον του Αλαφούζου, τον έχουν προειδοποιήσει πως η ομάδα δεν πρόκειται να συσπειρωθεί με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο και ότι ο κίνδυνος να χαθεί το Κύπελλο κι ο Παναθηναϊκός να τερματίσει στην 4η θέση είναι ορατός. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και μένει να φάνει ποια θα είναι η απόφαση του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού».

Αυτές είναι οι τιμωρίες που επέβαλε η EuroLeague σε ΚΑΕ και Αταμάν!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε παταγωδώς, δεν χρειάζεται όμως να ξαναπεράσει “Στραματσόνι” με τον Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.