0

Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τις τιμωρίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1 των play-offs κόντρα στην Μακάμπι

Με πρόστιμα – συνολικού ύψους 65 χιλιάδων ευρώ – τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός Aktor και Εργκίν Αταμάν για τα λόγια και τις ανακοινώσεις μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Τούρκος τεχνικός τιμωρήθηκε επιπλέον και για μη τήρηση των κανονισμών της λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα ΜΜΕ, πριν το τζάμπολ του δεύτερου αγώνα.

Αναλυτικά:

  • Ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία του πρώτου αγώνα.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για την ανακοίνωσή της σχετικά με τη διαιτησία του πρώτου αγώνα.
  • Ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα ΜΜΕ πριν από τον δεύτερο αγώνα.

Μαζί σου Γιάννη η επιστήμη σηκώνει τα χέρια…

Previous article

Σκέψεις Αλαφούζου για άμεση αποδέσμευση του Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.