0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τη φάση με τον Τζος Νίμπο, η οποία είναι μία από αυτές που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένσταση μετά το τρίτο ματς με τη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR καταθέτει «διπλή» ένσταση μετά το Game 3 με τη Μακάμπι. Μία από τις επίμαχες φάσεις έχει πρωταγωνιστή τον Τζος Νίμπο, ο οποίος φαίνεται να πατάει τη γραμμή του άουτ στα 56,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 83-82 υπέρ των Ισραηλινών, ο Νίμπο πήγε να πάρει ένα ριμπάουντ, με παίκτες και πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR να ζητούν παράβαση, υποστηρίζοντας πως ο Αμερικανός έχει πατήσει την τελική γραμμή. Το βίντεο και οι φωτογραφίες τούς δικαιώνουν, αφού ο Νίμπο φαίνεται να πατάει καθαρά την baseline.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε σκωπτικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τη συγκεκριμένη φάση, ποστάροντας μία φωτογραφία από τη στιγμή που ο Νίμπο πατάει τη γραμμή, και γράφοντας «Αυτή είναι η αφοσίωση της EuroLeague».

 

Αταμάν: «Χάσαμε το τζάμπολ, κάναμε ένα χαζό φάουλ και χάσαμε το σουτ της νίκης»

Previous article

Οφείλουν οι παίκτες να θυμηθούν τον πραγματικό καλό τους εαυτό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.