0

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ, Γιάννης Αλαφούζος και Φατίχ Τερίμ είχαν έντονο επεισόδιο μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την οδυνηρή ήττα με 0-1 από τον Άρη στη Λεωφόρο, η οποία ουσιαστικά στερεί κάθε ελπίδα κατάκτησης της Super League. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΑ ΣπορΦατίχ Τερίμ και Γιάννης Αλαφούζος είχαν έντονο επεισόδιο πριν από το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού Άρης Γάτας, το γεγονός σημειώθηκε μετά το βαρύ 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άνδρα των πράσινων.

Την Παρασκευή, πριν το παιχνίδι με τον Άρη, έχω πληροφορηθεί ότι υπήρξε μια πολύ έντονη διένεξη ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Φατίχ Τερίμ για την ήττα απ’ την ΑΕΚ.Εκεί δηλαδή έγινε μια κουβέντα, η οποία αμαθίνω κατέληξε και σε καυγά. Τώρα πόσο σώφρων ήταν από τη μεριά του Γιάννη Αλαφούζου να πάει να ζητάει εξηγήσεις από τον Τερίμ, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Άρη και δύο μέρες μέτα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Μαθαίνω οτι έγινε καυγάς, που δεν ξέρω τι παρακάτω απόνερα μπορεί να αφήσει στη συνέχεια».

Ακούστε παρακάτω όσα λέει ο Άρης-Γάτας για τον καυγά Αλαφούζου-Τέριμ μετά την ήττα από την ΑΕΚ

 

Όλη η χρονιά σε σαράντα λεπτά!

Previous article

Το απόλυτο χάος και η αποθέωση της… γιόμας με Τερίμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.