0

Οι αποφάσεις και οι επιλογές του Τούρκου προπονητή που «αχρήστευσαν» το μισό ρόστερ

Το πόσο έχει τσακίσει ο ψυχισμός των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού απ’ την κάκιστη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που έχει γίνει απ’ την πλευρά του Φατίχ Τερίμ και το «κάψιμο» (πνευματικό κι αγωνιστικό) του μισού ρόστερ, φάνηκε στα λόγια του Φίλιπ Τζούριτσιτς μετά την ήττα απ’ τον Aρη.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός -με μόλις 56 λεπτά παρουσίας στα ματς των πλέι οφ- τόνισε πως ο ίδιος δεν πήγε στον Παναθηναϊκό για τα χρήματα, αλλά για να γίνει πρωταθλητής, συμπληρώνοντας πως εάν το κλαμπ θεωρεί πως δεν μπορεί να βοηθήσει στη νέα σεζόν, ο ίδιος θα προσπαθήσει να βρει μία άλλη λύση.

«Oλοι σε αυτές τις στιγμές πρέπει ν’ αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρώτα εγώ, αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής. Αλλά αρχίζω με μένα. Ξέρετε ότι μετά από δύσκολα παιχνίδια, κανένας δεν θέλει να μιλήσει. Eκανα το πρώτο βήμα, διότι αισθάνομαι υπεύθυνος για την απώλεια του πρωταθλήματος κι είχα έρθει γι’ αυτό τον στόχο» τόνισε το βράδυ της Κυριακής ο Σέρβος και πρόσθεσε: «Θέλω να μιλήσω με τον σύλλογο στις επόμενες δύο εβδομάδες ή μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Αν έχουν κάτι απέναντί μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τη νέα σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μία άλλη λύση. Δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά για να γίνω πρωταθλητής. Eχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον άλλων, μπορώ να μιλήσω μόνο για το δικό μου μέλλον».

Στη θέση του «Τζούρι» κι όσων είπε θα μπορούσαν να είναι κι άλλοι «πράσινοι», οι οποίοι όχι μόνο παραγκωνίστηκαν, αλλά «εξαφανίστηκαν» απ’ τον Τερίμ τις τελευταίες εβδομάδες: Ο Σένκεφελντ, ο Μαντσίνι, ο Αϊτόρ, ο Ρούμπεν κ.ά. Με τον Τερίμ να… θυμάται τους μισούς απ’ αυτούς στο τελευταίο σκέλος του αγώνα με τον Αρη ζητώντας να βγάλουν τα… κάστανα απ’ τη φωτιά, σ’ αυτό το τακτικό συνονθύλευμα του 3-1-6, που… έφτιαξε στο τελευταίο ημίωρο.

Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς

Previous article

Η επόμενη ημέρα: Οι επαφές Παπαδημητρίου, με Τερίμ έως τον τελικό ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.