0

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζαν προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Τερίμ παραμένει στο τιμόνι της ομάδας.

Μια από τις πιο δύσκολες νύχτες πέρασαν στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Άρη. Η επόμενη ημέρα ήταν ακόμη δυσκολότερη διαχειριστικά. Ο κόσμος έφυγε πικραμένος από το γήπεδο. Υπήρχε συναισθηματική φόρτιση. Η διοίκηση ήταν προβληματισμένη με την εικόνα της ομάδας. Ο Φατίχ Τερίμ, που είχε το κύριο μέρος της ευθύνης για την αναιμική εικόνα στο γήπεδο, αιφνιδιάστηκε από τις αποδοκιμασίες στο τέλος του ματς.

Το γεγονός συζητήθηκε με το επιτελείο του, που ήταν σε εγρήγορση. Ενώ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, βγήκε όλη η πίεση του τελευταίου μήνα. Φυσιολογικές αντιδράσεις προφανώς, μετά από δυο σερί ήττες, φυσιολογικών ανθρώπων.

Πλέον στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι η πίεση αυξάνεται καθώς όχι μόνο είναι υποχρεωμένοι να κατακτήσουν το Κύπελλο αλλά μπορεί το βάρος να διπλασιαστεί. Εφόσον στα ματς με ΠΑΟΚ , Ολυμπιακό παίζεται και η αποφυγή της τέταρτης θέσης. Οπότε οι “πράσινοι” πριν καν παίξουν στον τελικό, θέλουν να αποφύγουν, αυτό τον σκόπελο…

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Χτες πάντως υπήρχε αρκετή κινητικότητα στο “πράσινο” στρατόπεδο., Τηλέφωνα και επαφές πραγματοποιήθηκαν στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ μελών της διοίκησης συναντήσεις και του τεχνικού επιτελείου. Αλλά και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές . Στόχος είναι να εκμεταλλευτεί η ομάδα την διακοπή, να φύγουν άπαντες από το Κορωπί ελέω ρεπό, ώστε να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές.

Να επικρατήσει κοινή λογική, ώστε η ομάδα να επιστρέψει δριμύτερη και να παλέψει για τους στόχους που απέμειναν. Ο Τεχνικός Δ/ντής Γιάννης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο αυτό, συνομίλησε βοηθητικά, με κάποιους παίκτες, προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Τερίμ και την διοίκηση του συλλόγου.

ΜΕ ΤΕΡΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΗ

Στο μεταξύ η προπονητολογία ακολουθεί φυσιολογικά τέτοια αποτελέσματα. Έτσι το “τριφύλλι” βρέθηκε στην δυσάρεστη – για εκείνο θέση – να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος έχει συμβόλαιο 1,5 χρόνου και όπως ξεκαθάρισαν από την πλευρά τους οι “πράσινοι” δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, στην παρούσα φάση. Παρά την έντονη σεναριολογία. Ο Φατίχ Τερίμ θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη. Ήταν κάτι που ήθελε να διευκρινιστεί προς πάσα κατεύθυνση και η πλευρά του έμπειρου προπονητή. Με τον Τούρκο κόουτς, σε κάθε περίπτωση, θα ολοκληρωθεί η χρονιά για το “τριφύλλι”.

Ο Τερίμ έφτασε στην 6η αγωνιστική τον Παναθηναϊκό αήττητο στα playoffs, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση της Λίγκας. Και ο ίδιος, με τις μη ορθολογικές επιλογές του, έχυσε την καρδάρα με το γάλα, στην τελική ευθεία… Στο τέλος της χρονιάς, θα υπάρξει ως είθιστε αξιολόγηση , αναφορικά με όλα τα αποτελέσματα. Όσο για τις όποιες εντάσεις, έτσι γίνεται συνήθως! Ωστόσο, όπως έλεγαν παίκτες τις ομάδας μεταξύ τους εντάσσονται στη διαδικασία αποφόρτισης. Μετά από δυο σοκαριστικά αποτελέσματα και την απώλεια του μεγάλου στόχου, ναι οιι “πράσινοι” είχαν νεύρα.

Καθώς οι όποιες αποφάσεις για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, μεταγραφές – ανανεώσεις, μετατίθενται για μετά την λήξη του πρωταθλήματος, εστιάζουμε στο εξής.Το ζήτημα είναι να αντιληφθούν όλοι, πως δεν μπορεί να να ρισκάρει το παραμικρό η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Που οφείλει να κατακτήσει το Κύπελλο ως ελάχιστη υποχρέωση φέτος!

Όσον αφορά τους παίκτες, υπήρχαν μουρμούρες και προβληματισμός. Έντονη στεναχώρια και νεύρα. Ειδικά από αυτούς που δεν αγωνίζονται αρκετά, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Ωστόσο υπάρχουν δυναμικές φιγούρες, που κοιτάζουν βασικά το καλό της ομάδας. Θεωρώντας πως τα όποια ανοιχτά θέματα μπορούν να λυθούν εσωτερικά, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Έτσι «χάλασε» τα αποδυτήρια και «αχρήστευσε» το μισό ρόστερ ο Τερίμ!

Previous article

Γκέρσον: «Aνώτερη και χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι, ο Αταμάν μιλάει περισσότερο από ότι κοουτσάρει» (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.