0

Ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον 21χρονο αμυντικό χαφ της αλβανικής Παρτιζάνι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “Panorama Sport” της γειτονικής χώρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αρκετοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για τον Σενεγαλέζο μέσο και ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κι ο Παναθηναϊκός.

Ο Γκουέι έχει φανέλα βασικού στην Παρτιζάνι και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Πράσινοι έχουν ήδη ψαχτεί για την περίπτωσή του, με σκάουτ του Τριφυλλιού μάλιστα να τον παρακολουθεί από κοντά στον πρόσφατο αγώνα με την Ντιναμό Τιράνων (2-0), όπου ο Αφρικανός χαφ αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Ο νεαρός άσος μετράει συνολικά 40 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με 6 γκολ και 2 ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

«Βάσει στάτους και οικονομικής δυνατότητας, μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο ψηλά από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει πως η Παρτιζάνι περιμένει επίσημη προσφορά για τον παίκτη.

Ώρα 21:45. Ώρα Σλούκα…

Previous article

To τρίποντο του Ναν στην εκπνοή του πρώτου μέρους που μείωσε στον πόντο για τον Παναθηναϊκό (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.