0

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έδωσε μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή επιθετικό να αναπροσαρμόζουν τη συνεργασία τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενασχόληση των πορτογαλικών μέσων ενημέρωσης με τον Φώτη Ιωαννίδη είναι σχεδόν καθημερινή. Μετά την εφημερίδα «A Bola», σειρά πήρε η εφημερίδα «Record», η οποία παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης 24χρονου επιθετικού. Εκτός από την κατεγραμμένη βούληση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αγοράσει τον διεθνή στράικερ με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Record», ο Ιωαννίδης αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Μία ανανέωση, η οποία θα του αποφέρει από εδώ και στο εξής περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Είναι μία εξέλιξη την οποία επιδιώκει εδώ και καιρό η διοίκηση του Τριφυλλιού, με σκοπό να ανταμείψει τον των διεθνή στράικερ και να τον επιβραβεύσει για την πρόοδο του. Γιατί ο Ιωαννίδης είναι στην κυριολεξία ένας ολότελα αναβαθμισμένος «φουνταριστός» από το προηγούμενο καλοκαίρι, με αλματώδη βελτίωση.

Το ρεπορτάζ της «Record» αναφέρεται και στις προσπάθειες του ατζέντη του Ιωαννίδη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πρέντρανγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος μάνατζερ έψαχνε στο εξωτερικό για να φέρει μεγάλη πρόταση για τον πελάτη του, μία θεμιτή κινητικότητα για κάθε εκπρόσωπο παίκτη σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Ιωαννίδη. Την πρόθεση του club την κατέστησε σαφή ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην free press εφημερίδα «Athens Voice». Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο διεθνής επιθετικός (ήταν ένα αφιέρωμα με αφορμή τα 116α γενέθλια του Συλλόγου) και επανέλαβε πως δεν σκέφτεται να φύγει τώρα στο εξωτερικό.

Ασφαλώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον με απόλυτη ακρίβεια. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα αποχωρήσει από το «Γεώργιος Καλαφάτης» στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αντιθέτως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ιωαννίδης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ, θα μετατραπεί σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ και θα αναρριχηθεί στην ιεραρχία των αρχηγών. Είναι ήδη ο ηγέτης στο χορτάρι και θα φέρει και το περιβραχιόνιο Δύο πράξεις οι οποίες θα αποτυπώνουν απόλυτα τη σημασία που έχει πια ο Βοιωτός άσος για το Τριφύλλι…

Οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Ιωαννίδη έχουν προχωρήσει πάρα πολύ, για να συμφωνήσουν στην αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας τους. Με την τελική συμφωνία να προσδιορίζεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δυνατά για Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Το στοιχείο που οφείλει να αλλάξει για να επιστρέψει στο καλό του εαυτό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.