0

Μία φράση του τηλεσχολιαστή, Αλί Έτσε, στην οποία σύγκρινε τον Μπουρούκ με τον Τερίμ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει διαμάχη στα social media.

To τελευταίο διάστημα ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. αφού αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Αποκορύφωμα ήταν η ήττα από τον Άρη, η οποία στέρησε στο «τριφύλλι» τη δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να επηρέασε και τη διοίκηση της ΠΑΕ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να σκέφτεται τη λήξη της συνεργασίας με τον Τούρκο τεχνικό. Συγκεκριμένα,  ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» είναι φανερά προβληματισμένος από τον 70χρονο κόουτς.

Τόσο από τα αποτελέσματα (και από την περίοδο της κανονικής διάρκειας), όσο και από την ανεπαρκή απόδοση της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ίδιος, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, πρώτα από όλα με την απομάκρυνση του Τούρκου προπονητή. Μεγάλο ρόλο στις σκέψεις του έπαιξαν οι σφοδρές αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο μετά την ήττα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η πίστη προς τον Φατίχ Τερίμ και τις ικανότητες του φαίνεται να έχει χαθεί και στην πατρίδα του. Ο ίδιος μπορεί να αποτελούσε ένα «τοτέμ» για τους φιλάθλους της χώρας, ωστόσο πλέον οι απόψεις διίσταντο για το τι μπορεί πλέον να καταφέρει. Αυτό αποτυπώθηκε στην πράξη, με αφορμή μία τοποθέτηση του τηλεπαρουσιαστή, Αλί Έλτσε, που έβαλε σε σύγκριση τον πρώην προπονητή της Γαλατασαράι με τον νυν της.

«Με όλο τον σεβασμό, τα τελευταία 2 χρόνια του Οκάν Μπουρούκ είναι πιο επιτυχημένα από τα τελευταία 4 χρόνια του Φατίχ Τερίμ». Αυτή η μικρή φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει διαμάχη ανάμεσα στους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, η αναδημοσίευσή της στα social media χώρισε τους οπαδούς στα δύο, με αρκετούς από αυτούς να συμφωνούν και άλλους τόσους να παίρνουν το μέρος του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ουρμπόνας: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα συντρίψει τη Μακάμπι στο 5ο ματς»

Previous article

Η ανατομία της συνέντευξης Αλαφούζου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.