0

Θα κάνει κίνηση αυτό το καλοκαίρι Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει;

Έφαγε πολύ καιρό πέρυσι προσπαθώντας να τον πείσει να υπογράψει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε. Όχι ότι του κόστισε. Μάλλον ο Κέβιν Πάντερ έχασε.

Επέλεξε να μείνει στην Παρτιζάν, αλλά αυτό δεν του βγήκε ούτε σε προσωπικό επίπεδο ούτε σε συλλογικό. Οι Σέρβοι δεν μπήκαν και στα πλέι οφ της Euroleague.

Έτσι ο Πάντερ απογοητεύτηκε. Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «informer.rs», θα αποχωρήσει από το Βελιγράδι. Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Αμερικανός δεν θα ανανεώσει τη μίσθωση του διαμερίσματός του στη σερβική πρωτεύουσα.

Ο Πάντερ ενημέρωσε ότι μετά την 1η Ιουλίου δεν θα χρειαστεί άλλο αυτό το σπίτι, αλλά δεν αναζητά και κάποιο νέο διαμέρισμα στο Βελιγράδι. Επομένως, όλα δείχνουν πως αποχωρεί, αν και το συμβόλαιό του εκπνέει του χρόνου.

«Την 1η Ιουλίου, ο Κέβιν θα αφήσει το διαμέρισμα στο Βελιγράδι και θα φύγει. Έχει ήδη αποχαιρετήσει τους γείτονές του και τους έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει από την Παρτίζαν. Την περασμένη σεζόν, όταν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρτίζαν, ζήτησε να μετακομίσει σε μία νέα τοποθεσία. Ωστόσο, τώρα θα φύγει από το διαμέρισμα και αυτή την στιγμή δεν ψάχνει για νέο, οπότε αυτό αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι δεν θα μείνει στο Βελιγράδι και την επόμενη χρονιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ερώτημα εφόσον η πληροφορία ισχύει, είναι άλλη. Θα κάνει  Παναθηναϊκός την κίνησή του ή πλέον οι «πράσινοι» θεωρούν πως δεν είναι αναγκαίος;

Τα βρήκε σε όλα με Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και οι μαζικές αλλαγές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.