0

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα απ’ την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον δεξιό μπακ να αναμένεται να γίνει η δεύτερη προσθήκη των «πράσινων» μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το πρόσφατο ρεπορτάζ το οποίο έλεγε ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και την τελευταία 7ετία αγωνίστηκε με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας πολλές «παραστάσεις» και από την Premier League, όπου συνολικά μετράει 219 παιχνίδια με 6 γκολ και 16 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Μπάλντοκ με την αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να φορέσει τα πράσινα.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι η τρίτη προσθήκη Έλληνα ποδοσφαιριστή έπειτα από εκείνες των Τάσου Μπακασέτα Γιώργου Λημνιού, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Μια ομάδα που «ερχόταν», είναι έτοιμη να αλλάξει ριζικά ξανά!

Previous article

Μένει ελεύθερος ο παικταράς – Θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.