0

Ο Κέντρικ Ναν αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Κώστα Σλούκα πριν την έναρξη του τέταρτου παιχνιδιού των play-off του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, με τους δύο παίχτες να συνδυάζονται άψογα και να βοηθούν τα μέγιστα στη νίκη των «πρασίνων».

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί, πέραν πάσης αμφισβήτησης, τον κορυφαίο επιθετικά μπασκετμπολίστα της φετινής Euroleague. Ο χαρισματικός σκόρερ, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε την κομβική συζήτηση που είχε με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα, πριν την έναρξη του τέταρτου προημιτελικού κόντρα στην Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

Οι δύο αριστερόχειρες του «τριφυλλιού» συνδυάστηκαν άψογα σε άμυνα και επίθεση, βγήκαν στα δύσκολα μπροστά και «έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά», χαρίζοντας το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, σε δηλώσεις του στο «Amerikanos», στάθηκε επίσης στη κρισιμότητα του αγώνα καθώς και στο γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα αγωνιζόταν με τέσσερα φάουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με τον Σλούκα είχαμε μια συζήτηση πριν το παιχνίδι και το μόνο πράγμα που είπαμε, είναι ότι πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας παίκτης δεν θα νικήσει αυτή την ομάδα. Οπότε πρέπει να το κάνουμε μαζί, ήρθαμε μαζί απόψε και μας βγήκε σε καλό»

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Δείξαμε ποιοι είμαστε. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη αναγνώριση σε όλους που συνέβαλαν τώρα στην τελική ευθεία. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ, παρόλο που το γήπεδο είναι μισογεμάτο. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Τα καταφέραμε αμυντικά»

Τέλος, όσον αφορά τη προσωπική του απόδοση, σχολίασε:

«Έπρεπε να παίξω καλύτερα, ξέρω ότι είναι ομαδική προσπάθεια, αλλά έπρεπε να το κάνω, έπρεπε να παίξω καλύτερα. Επρεπε να είμαι αυτός που είμαι για αυτή την ομάδα και να τα καταφέρω. Όχι μόνο επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Έπαιζα με τέσσερα φάουλ και προσπάθησα να παίξω χωρίς να κάνω άλλο φάουλ και τα κατάφερα. Είχα κάποιες μεγάλες άμυνες σε κομβικά σημεία. Έτσι πήραμε τη νίκη».

Κάτας: «Θα γίνει ένα break σε κάποιο από τα Game 5 και ελπίζω να το κάνουμε εμείς»

Previous article

Τι γίνεται με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, θα ενδιαφερθεί κάποιος;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.