0

Κακό το τελείωμα στη σεζόν που έχει ο Παναθηναϊκός. Μήπως θα πρέπει να επενδύσει περισσότερο στις ακαδημίες;

Τεράστιο πρόβλημα έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό αυτή τη στιγμή. Το μεγάλο κενό δεν είναι τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στη Super League 1, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ακαδημίες. Της στιγμή που άλλες ομάδες κάνουν θραύση.

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσεις με τα παραδείγματα που έχουμε στη διάθεσή μας. Όχι μακριά, για τις ελληνικές ομάδες μιλάμε. Έχουμε και λέμε…

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον δρόμο της «αιμοδοσίας» από τις ακαδημίες και πλέον έχει βγάλει στο κουρμπέτι τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα! Οι δύο πρώτοι ήδη είναι βασικά στελέχη και πιθανές πωλήσεις που θα γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου. Ο νεαρός φορ μπορεί να ξεπεράσει αμφότερους…

O Ολυμπιακός; Να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό; Η ομάδα του Πειραιά ξεπέρασε και τον ΠΑΟΚ! Ο Ολυμπιακός στήριξε και έχει διαθέσιμους τους Τζολάκη, Ρέτσο, Ντόη! Plus ότι έπεται η γενιά του Youth League που κατέκτησε το τρόπαιο.

Αλήθεια, εκείνος ο Παναθηναϊκός πλην του Βαγιαννίδη που βαδίζει; Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατέβαινε ούτε για αστείο να δει τις ακαδημίες. Ο Φατίχ Τερίμ μια από τα ίδια. Ο Μπιλάλ έχει εξαφανιστεί. Ο Λάζαρης (πρώτος σκόρερ με 18 γκολ στην Κ19) ΔΕΝ πάει καν προετοιμασία.

Αθανασακόπουλος, Καλοσκάμης και άλλοι υποσχόμενοι νεαροί κοιτάνε πως να φύγουν αφού βλέπουν ότι το μέλλον τους μένει στάσιμο.

Ο Ναν αποκάλυψε τον διάλογο με Σλούκα πριν το Game 4

Previous article

Χτύπησε και ο ΝτιΜπαρτολομέο στη Μακάμπι – αμφίβολος με Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.