0

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την κατάσταση του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στον ώμο στην αναμέτρηση της ομάδας του λαού με τη Χάποελ Χολόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε από τη Χάποελ Χολόν για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, ωστόσο δεν είναι το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον προπονητή των Ισραηλινών, Όντετ Κάτας.

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο δέχθηκε ένα χτύπημα στον ώμο, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και έναν μήνα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να επικρατεί αγωνία εν όψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (7/5, 21:15, Novasports).

“Δέχθηκε ένα χτύπημα, θα περιμένουμε νεότερα από το ιατρικό επιτελείο” ήταν τα λόγια του Κάτας μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Ρόμαν Σόρκιν ήταν εκτός, διότι ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, ωστόσο στο Ισραήλ αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμος για το πέμπτο παιχνίδι.

Εν τη απουσία του Γουέιντ Μπάλντουιν, ο ΝτιΜπαρτολομέο είχε αναβαθμισμένο ρόλο στο rotation του Κάτας, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι δέκα πόντοι που σκόραρε στο Game 4.

Μένει να φανεί αν θα τεθεί θέμα απουσίας του από το Game 5 ή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά.

Τι γίνεται με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, θα ενδιαφερθεί κάποιος;;

Previous article

Η κόντρα πίσω από το «ναυάγιο» με Σόουζα λόγω Αράο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.