0

Η απογοήτευση και η στεναχώρια όλων στον Παναθηναϊκό μετά τις δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και την ουσιαστική απώλεια του πρωταθλήματος είναι μεγάλη.

Οι «πράσινοι» μέχρι και τις τελευταίες προπονήσεις στο Κορωπί έμοιαζαν σοκαρισμένοι και το τετραήμερο ρεπό που δόθηκε (σ.σ. η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη) είναι μια ευκαιρία για πνευματικό «καθάρισμα» και μια ηρεμία, προκειμένου άπαντες να στραφούν στα δυο ματς πρωταθλήματος και κυρίως στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

«Σκασμένος» ο Βραζιλιάνος στο Κορωπί

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν άτυχος στα κρίσιμα και μοιάζει… σκασμένος από τη στεναχώρια είναι ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν σε σούπερ κατάσταση μέχρι και το ματς με τη Λαμία. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη. Η… μοίρα τα έφερε έτσι στο «τριφύλλι», στα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν, να μην έχει τον καλύτερό του παίκτη!

Ο Μπερνάρ πραγματοποιεί μια φοβερή σεζόν με τρομερούς αριθμούς. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 29 εμφανίσεις, 9 γκολ και 9 ασίστ, νούμερα που δείχνουν την εξαιρετική του παρουσία, αλλά και την επιδραστικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του μεσοεπιθετικά. Η απουσία του στις αναμετρήσεις που αναφέραμε έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έχει η ομάδα του Φατίχ Τερίμ όχι καλή δημιουργία και φυσικά να μη σκοράρει!

Ο 31χρονος, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται ξανά στη Βραζιλία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, είναι απογοητευμένος με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να φτάσει στον μεγάλο του στόχο. Αυτό το παρατηρούν όλοι όσοι τον ζουν καθημερινά στο Κορωπί. Ο Μπερνάρ ήθελε όσο τίποτε άλλο να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» με ένα πρωτάθλημα, κάτι που το έλεγε συνεχώς στους συμπαίκτες του και τους κοντινούς του ανθρώπους. Τις τελευταίες ημέρες η στεναχώρια είναι φανερή στον Βραζιλιάνο που δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει πως στάθηκε τόσο άτυχος σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε αυτό που ήθελαν όλοι πάρα πολύ…

Είναι βέβαιο ότι ο Μπερνάρ με την επιστροφή του θα τα δώσει όλα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φτάσει, τουλάχιστον, στην κατάκτηση του Κυπέλλου και ο ίδιος να αποχωρήσει από την ομάδα με έναν τίτλο…

Καλαϊτζάκης:«Είναι το πιο σημαντικό ματς όχι της χρονιάς αλλά της δεκαετίας»

Previous article

Τουρκικά σενάρια για επαφές του Παναθηναϊκού με Μπουλούτ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.