0

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του πριν από το Game 5 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Είναι το πιο σημαντικό ματς όχι της χρονιάς αλλά της δεκαετίας για τον σύλλογο. Αύριο θα έχουμε τη συμπαράσταση από 20-25 κόσμο και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Που θα μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό, την πρώτη επαφή, στην άμυνα. Ο κόσμος είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ξεκουραστήκαμε σήμερα και αύριο το βράδυ πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά».

Για τη Μακάμπι: «Πολύ καλή ομάδα του προπονητή. Έχουν μια ταλαντούχα ομάδα. Φυσικά ξέρουμε ότι ο Μπόλντγουιν δεν θα παίξει, αλλά έχουν άλλους παίκτες όπως είδαμε στη σειρά, όπως ο Ντιμπαρτολομέο και ο Μπλατ, που έκαναν το step up, όπως ο Λορένζο Μπράουν. Μπορούν να σκοράρουν εύκολα και στη σειρά έχουν τιμωρήσει τα λάθη μας και έβγαλαν πολλούς αιφνιδιασμούς. Δεν είναι ματς τακτικής, είναι μια μάχη και θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Παίζουμε μπάσκετ. Υπάρχουν τόσα αλλά πράγματα στη ζωή που έχουν πίεση. Εμείς παίζουμε μπάσκετ και πληρωνόμαστε. Θα υπάρχει πολύς κόσμος και πολλοί οπαδοί, αλλά δεν είναι πίεση, είναι αυτό που ονειρευόμασταν. Αν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, ονειρευόμουν να παίξω τέτοια παιχνίδια, ένα Game 5 μπροστά σε τόσο κόσμο, άρα δεν νομίζω ότι είναι πίεση, αλλά μια ευκαιρία για τους εαυτούς μας να πάμε στο Final Four. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάει 12 χρόνια».

Για τη σειρά του 2013: «Ήταν το 2013 όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε εδώ μέσα τη Μακάμπι και πάλι σε Game 5 και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Διαβάζεις για τα εισιτήρια και ξέρεις ότι μόνο 20.000 κόσμος μπορεί να είναι στο γήπεδο, αλλά είναι 80 ή 90 χιλιάδες που ήθελαν να βρουν ένα εισιτήριο και έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες. Όποτε θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που ήταν εδώ σε όλη τη σεζόν και το γήπεδο ήταν γεμάτο».

Κάτας: «Μπορούμε να νικήσουμε ξανά στο ΟΑΚΑ – Ο Ντιμπαρτολομέο θα παίξει»

Previous article

Ο Μπερνάρ που έλειψε πολύ και η μεγάλη στεναχώρια του Βραζιλιάνου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.