0

Ο Τερίμ έχει διαλύσει (εκτός απ’ την αγωνιστική φιλοσοφία) τη συνοχή και το «δέσιμο» που υπήρχε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Οι δύο σερί καταδικαστικές ήττες από την ΑΕΚ και τον Άρη και η θλιβερή εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δυο ματς που υποτίθεται πως θα τον διατηρούσαν στο κόλπο του τίτλου, αλλά εντέλει τον έβγαλαν νοκ-άουτ, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στο Κορωπί. Και πλέον το χαλάκι δεν αρκεί για να κρύψει τις κάκιστες σχέσεις του Φατίχ Τερίμ με το μισό (και βάλε) ρόστερ του.

Από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, όλες οι προπονήσεις είχαν πολλές και διαφορετικές εστίες έντασης, με πρωταγωνιστή τον Τούρκο τεχνικό, τους συνεργάτες του και κυρίως τους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και καιρό εκτός των πλάνων του Τερίμ.

Κι όπως λένε ορισμένοι, αν κάποιος περάσει αυτές τις μέρες έξω απ’ το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και ρίξει μέσα ένα… σπίρτο, θα ακουστεί «μπουμ».

Για τέτοια… πυριτιδαποθήκη μιλάμε πλέον εντός των αποδυτηρίων, με τον Τερίμ να έχει διαλύσει (εκτός απ’ την αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού) τη συνοχή και το «δέσιμο» που υπήρχε τα τελευταία 2,5 χρόνια, με την κάκιστη διαχείρισή του.

Και τρέχουν οι λοιποί να ηρεμούν καταστάσεις, προκειμένου να διατηρηθεί μία στοιχειώδης ηρεμία και συγκέντρωση, γιατί από 15 έως 25 Μαΐου ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ευκαιρίες για να σώσει ό,τι σώζεται σε μια χρονιά που ούτως ή άλλως είναι ήδη αποτυχημένη, απ’ την στιγμή που δεν ήρθε το πρωτάθλημα.

Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος που δεν πρέπει να χαθεί για τους «πράσινους», αλλά μέχρι να φτάσει ο τελικός με τον Άρη, οι «πράσινοι» επιβάλλεται να δείξουν ανταγωνιστική εικόνα και να πάρουν αποτελέσματα απέναντι σε ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό για να αποφύγουν την 4η θέση και να μην παίξουν κορώνα-γράμματα σε ένα παιχνίδι την ευρωπαϊκή παρουσία τους, υποθηκεύοντας και την επόμενη χρονιά.

Ρότσα: “Είπα στον Ιωαννίδη αν φύγει να πάει μόνο Αγγλία”!

Previous article

Τουρκικά σενάρια για Πέλκα και Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.