0

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δημήτρης Πέλκας θα έρθει στον Παναθηναϊκό λόγο Ατζούν

Σύμφωνα με το Sportdog, για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μασούρα, φαίνεται να υπάρχει πρόταση από τη Μπασάκσεχίρ στην Τουρκία. Και μάλιστα, αναφερόμαστε σε μια επίσημη πρόταση, με ένα συμβόλαιο που οικονομικά είναι στα επίπεδα που επιθυμεί ο παίκτης. Η τέταρτη ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσφέρει στον Μασούρα καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.100.000 ευρώ συν μπόνους!

Η Μπασάκσεχίρ, που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του τουρκικού πρωταθλήματος και διεκδικεί την πρόκριση για το επόμενο Conference League, σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πέλκα με τον Μασούρα. Ο Πέλκας έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με τον ίδιο τον σύλλογο, ωστόσο επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρότι παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση στη Μπασάκσεχίρ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τουρκική αγορά παικτών, είναι σίγουρο ότι ο Πέλκας θα επιστρέψει σε μια ελληνική ομάδα του “Big 4” από την επόμενη σεζόν.

ε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Πέλκα, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Ορισμένοι στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ άλλοι επιμένουν για τον Παναθηναϊκό (λόγω του Ατζούν). Το ουσιώδες είναι ότι η Μπασάκσεχίρ θέλει να αντικαταστήσει τον Πέλκα με τον Μασούρα, και του προσφέρει ένα συμβόλαιο περίπου στα επίπεδα εκείνα που θα είχε ο πρώτος. Επίσης, να σημειωθεί ότι στην Μπασάκσεχίρ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Ουσεινού Μπα, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να έχει συνολικά 22 συμμετοχές.

 

Το Κύπελλο είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος που δεν πρέπει να χαθεί

Previous article

Το μέλλον των Κώτσιρα και Βαγιαννίδη μετά την απόκτηση του Μπάλντοκ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.