0

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ εν όψει καλοκαιριού και αυτή η κίνηση δημιουργεί ερωτήματα για δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη δεύτερη κίνησή του εν όψει του καλοκαιριού, αφού έκλεισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που αποτελεί βασικό γρανάζι της Εθνικής μας ομάδας.

Αυτή η κίνηση, όμως, δημιουργεί ερωτήματα, αφού με την παραμονή Βαγιαννίδη και Κώτσιρα, θα υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές στο δεξί άκρο της άμυνας. Ουσιαστικά η απόκτηση του 31χρονου μπακ αφήνει ερωτήματα για το μέλλον των Βαγιαννίδη και Κώτσιρα, αλλά δεν αποκλείεται ο δεύτερος εξ αυτών να συνεισφέρει και στη θέση του χαφ, αφήνοντας τους άλλους δύο στην κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας.

Ως σενάριο έχει ακουστεί ακόμη και η ενδεχόμενη πώληση του «Βάγια» σε σύλλογο του εξωτερικού, καθώς και ενδεχόμενη αποχώρηση του Κώτσιρα, αφού δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον σύλλογο και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τουρκικά σενάρια για Πέλκα και Παναθηναϊκό

Previous article

Αποθέωσε Αταμάν και Παναθηναϊκό ο Μιγιάτοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.