0

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν και τη δουλειά του Τούρκου στον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν σε Ελλάδα και EuroLeague.

Ο Κροάτης τόνισε, στην ιστοσελίδα «Basketball Sphere» πως οι Πράσινοι, χάρη στην δουλειά του Εργκίν Αταμάν, αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους και βρίσκονται μία «ανάσα» από την επιστροφή σε Final Four μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Όσον αφορά τον ίδιο πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με την Εφές ενώ ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Αταμάν όταν κατέκτησαν μαζί την EuroLeague το 2021 και το 2022 αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε

«Κάθε παιχνίδι στα playoffs της Ευρωλίγκα είναι ξεχωριστό. Ο Εργκίν έχει καταφέρει μοναδικά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του μ’ αυτόν στο τιμόνι. Είναι αυτός ο προπονητής που μπορεί να φτιάξει απ’ την αρχή την ομάδα και να την ανεβάσει ξανά στην κορυφή σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος γ’ αυτόν. Είμαστε φίλοι. Όταν δεν παίζουμε απέναντί του τον υποστηρίζουμε όλοι στην Εφές. 

Ελπίζουμε να συνεχίσει να έχει επιτυχία στον Παναθηναϊκό, όπως κάνει μέχρι τώρα. Στη δουλειά μας όταν δημιουργούμε ομάδες, δεν αρκεί απλά να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Εδώ ακριβώς είναι η διαφορά. Ο κόουτς Αταμάν το ξέρει καλά αυτό και κάνει εξαιρετική δουλειά. Από την Μπεσίκτας σε εμάς (σ.σ. στην Εφές) και τώρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία του. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερε να δουλέψω στο πλευρό του».

Το μέλλον των Κώτσιρα και Βαγιαννίδη μετά την απόκτηση του Μπάλντοκ!

Previous article

Τζορτζ Μπάλντοκ: Μια κίνηση με αέρα… Premier League (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.