0

Μια κίνηση που θα δώσει πολλά στην ανασταλτική λειτουργία του έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον αγγλικό σύλλογο και όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» ποδοσφαιριστή στα αγγλικά γήπεδα, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μίλτον Κέινς Ντονς, με την οποία αγωνίστηκε σε 125 παιχνίδια συνολικά με απολογισμό δύο γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την ισλανδική iBV όπου είχε 18 συμμετοχές.

Η «γνωριμία» με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έγινε… δεσμός

Από την ομάδα έφυγε το 2017, όταν τον απέκτησε έναντι του ποσού των 740 χιλιάδων ευρώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φοράει επτά χρόνια, έχοντας 219 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 16 ασίστ.

Μάλιστα στην Premier League με τις «λεπίδες» μετράει 83 συμμετοχές, 2 γκολ, ενώ έχει βγάλει και 6 ασίστ.

Συγκεκριμένα την πρώτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία τη σεζόν 2019-2020 είχε 38 συμμετοχές. Την δεύτερη χρονιά, αν και η ομάδα του υποβιβάστηκε φόρεσε 32 φορές τη φανέλα της.

Τη φετινή σεζόν (δύο χρονιές η Σέφιλντ έπαιζε με αυτόν βασικό στην Championship) έχει 13 συμμετοχές στην Premier League με απολογισμό μία ασίστ, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει υποβιβαστεί μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Παράλληλα, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ έχει δώσει πολλά παιχνίδια και ως δεξί χαφ.

Στην Εθνική Ελλάδος από το 2022

Από τον Ιούνιο του 2022 αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος (έχει ελληνική καταγωγή)  έχοντας εξελιχθεί στον βασικό δεξί μπακ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αυτήν την στιγμή έχει 12 συμμετοχές στο παλμαρέ του.

Με αυτή τη μεταγραφή, και εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά, αυξάνεται και το ελληνικό στοιχείο στους «πράσινους» μετά και την απόκτηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου των Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Λημνιού.

Αποθέωσε Αταμάν και Παναθηναϊκό ο Μιγιάτοβιτς!

Previous article

Νικολογιάννης: «Υπάρχει απόφαση να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο – Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.