0

Ο Παναθηναϊκός και η δεδομένη στροφή προς τους Έλληνες παίκτες φέρνουν στο προσκήνιο ξανά την προσπάθεια για Χατζηδιάκο

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δεδομένη στροφή προς τους Έλληνες παίκτες. Μπακασέτας, Λημνιός προστέθηκαν στο ρόστερ. Σας ενημερώσαμε αναλυτικά για τη μεταγραφή του Μπάλντοκ. Κίνηση με υψηλό συμβολισμό, ποδοσφαιριστής με Premier League εμπειρία, έρχεται από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προσπάθεια να προσθέσει κι άλλο Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ. Δεν έχει σχέση με τον προπονητή που θα έχει στον πάγκο. Η αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κατακτήσει ή όχι το Κύπελλο.

Ο Πέλκας είναι παίκτης που έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο μεγάλος στόχος φαίνεται να είναι άλλος. Από τον Γενάρη κιόλας, οι «πράσινοι» έχουν προσπαθήσει να βάλουν τις βάσεις. Όχι εύκολη υπόθεση, με αρκετά δεδομένα στην εξίσωση.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πείσει τον Παντελή Χατζηδιάκο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο διεθνής στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού». Έφυγε όμως μόλις στα 14 του για την Αλκμάαρ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Κάλιαρι έδωσε 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Η πρώτη σεζόν στην Ιταλία όχι αυτή που ανέμενε. Ο Χατζηδιάκος έκανε μόλις 15 παιχνίδια, τα 13 στη Serie A. Η Κάλιαρι γλίτωσε τον υποβιβασμό αλλά ο διεθνής στόπερ δεν ήταν η «κολόνα» της αμυντικής γραμμής. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ψηλά στη λίστα. Το ζήτημα είναι αν θα πειστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα στα 27 του.

Ο Χατζηδιάκος δεν έχει κατασταλάξει αν θέλει να είναι και πάλι μέρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Λογικό και επόμενο, στην Ολλανδία γαλουχήθηκε. Επίσης, η Κάλιαρι σίγουρα θα ζητήσει ένα σεβαστό ποσό, μια και δεν είναι λίτα 2 εκατομμύρια που είχε δώσει πριν από έναν, μόλις χρόνο.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι η απόκτηση στόπερ. Αν και υπάρχουν 6 στο ρόστερ, μόνο οι Γεντβάι, Μάγκνουσον θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Ο Ακαϊντίν μάλλον θα επιστρέψει στη Φενέρ, οι Σένκεφελντ, Μπράουν και Ούγκο είναι υποθέσεις που θα συζητηθούν με το τέλος της σεζόν. Πάντως, δεν πρόσφεραν και πολλά.

Κέντρικ Ναν – Κώστας Σλούκας: Το καλύτερο δίδυμο της Ευρώπης που έκανε τον Παναθηναϊκό να λάμψει ξανά και η μεταγραφή ψηλού που είναι προ των πυλών!

Previous article

Από τον Παπαπέτρου στον Χουάντσο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.