0

Μία τεράστια νίκη-πρόκριση πέτυχε ο Παναθηναϊκός, έχοντας παίκτες-κλειδιά που την κρίσιμη στιγμή βγήκαν μπροστά.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρώπη και τη Euroleague ότι επέστρεψε και νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με  81-72 πήρε την πρόκριση για το Final-4.

Σίγουρα πολλά ήταν τα κομμάτια που έπαιξαν ρόλο σε αυτή την ξέφρενη πορεία, με όλα να αρχίζουν από την απόφαση που πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να βάλει πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα της καρδιάς του.

Στη συνέχεια ήρθε ο Εργκίν Αταμάν και όλες οι προσθήκες που ακολούθησαν. Φυσικά τη διαφορά την έκανε ο Κώστας Σλούκας, που ήρθε από τον Ολυμπιακό και ο Κέντρικ Ναν, που άλλαξε τα δεδομένα στη σεζόν του «τριφυλλιού».

Οι δυο τους, μαζί με τον Ματίας Λεσόρ, τον Τζέριαν Γκραντ και τον Ντίνο Μήτογλου, τράβηξαν το μεγαλύτερο… κουπί μέσα στη σεζόν, αλλά και την κρίσιμη στιγμή.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός για να περάσει το εμπόδιο των Ισραηλινών χρειαζόταν και άλλους πρωταγωνιστές από τον πάγκο του και τους βρήκε.

Παίκτες-κλειδιά Παπαπέτρου και Χουάντσο!

Αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδειξε να είναι έτοιμος από καιρό και έπιασε την ευκαιρία από τα… μαλλιά, αποδεικνύοντας τον Εργκίν Αταμάν ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του.

Στη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά, τελειώνοντας με 10 πόντους μέσο όρο, 2.4 ριμπάουντ και φυσικά 1.2 ασίστ.

Ενώ έπαιξε καταπληκτικά στο δεύτερο και τρίτο παιχνίδι, έχοντας 15 και 17 πόντους, αντίστοιχα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και για τα υπόλοιπα σημαντικά ματς της χρονιάς.

Από κει και πέρα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδειξε καρδιά και αν και έχασε τρία ματς στη σειρά λόγω θέματος τραυματισμού, μπήκε στο 5ο ματς και έδωσε ενέργεια και λύσεις.

Ο Ισπανός, τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους, όντας πολύ ψύχραιμος στις βολές, κάτι που χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να ξεκολλήσει σε ορισμένες στιγμές.

Πλέον και οι δυο τους είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα και αυξάνουν τις επιλογές που έχει ο Τούρκος προπονητής στα χέρια του, κάτι που σίγουρα χρειαζόταν.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Χατζηδιάκο

Previous article

Ξανά ατομικό για Ιωαννίδη και Μπερνάρ – Επέστρεψε ο Αϊτόρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.