0

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός στρέφει όλη την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη το Σάββατο προκειμένου να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Εβδομάδα Κυπέλλου, αφοσίωσης και στόχων στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα και το 2-2 με τον Ολυμπιακό, που τους άφησε στην 4η θέση, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ματς το οποίο θα κρίνει έναν τίτλο, αλλά και την ευρωπαϊκή ή μη παρουσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Στο «τριφύλλι» προσπαθούν να αδειάσουν το μυαλό τους και να αφήσουν πίσω τους τα τέσσερα τελευταία ματς στα οποία η απόδοση, αλλά και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελαν, ωστόσο γνωρίζουν ότι έχουν την τελευταία ευκαιρία να «ρεφάρουν» και να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν.

Άλλωστε ένας τίτλος είναι πάντοτε καλοδεχόυμενος και ο Χρήστος Κόντης καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει στο αγωνιστικό κομμάτι να επιβληθεί.

Ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι απέναντι του θα βρει μια ομάδα καλά οργανωμένη και διψασμένη να πετύχει τον μεγάλο της στόχο για τη φετινή σεζόν.

Στη διάθεση του θα είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του θα είναι ξανά διαθέσιμος, όπως και οι Μπερνάρ, Τσέριν και Χουάνκαρ, οι οποίοι ζήτησαν αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη, τελευταία «μάχη» της σεζόν!

Νικολογιάννης: «Όλοι μέσα ενόψει τελικού στον Παναθηναϊκό – Τελείως διαφορετική η νέα χρονιά με Κύπελλο και χωρίς»

Previous article

Αθανασίου: «Οδηγός για Παναθηναϊκό στον τελικό το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι – Έχει στο μυαλό του την 11άδα ο Κόντης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.