0

Ο Νίκος Αθανασίου εξηγεί τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη και αναφέρθηκε στο πλάνο του Χρήστου Κόντη, που θα περιλαμβάνει μάλλον μια μόνο αλλαγή στο βασικό σχήμα.

Με την… ορμή που μπήκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρέπει να μπει και στον τελικό του Κυπέλλου Betsson ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο τελικός του Κυπέλλου είναι το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης θα τεθεί από σήμερα στη διάθεση του Κόντη, ενώ και οι υπόλοιποι που έγιναν αλλαγή θα παίξουν κανονικά, οπότε θα έχει, και είναι σπάνια αυτή η συνθήκη για τον Παναθηναϊκό, όλα τα όπλα στην διάθεσή του για να επιλέξει την καλύτερη 11άδα. Είδαμε και με τον Ολυμπιακό πάνω κάτω τι έχει στο μυαλό του. Από αυτά που είδαμε, θεωρώ δεδομένη την αλλαγή του Ιωαννίδη με τον Γερεμέγεφ, ενώ δεν βλέπω κάποια άλλη αλλαγή. Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι θα πρέπει να είναι οδηγός για τον Παναθηναϊκό με έναν αστερίσκο, την αναποτελεσματικότητα που έδειξε», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, εάν ο Αϊτόρ είχε περισσότερες προπονήσεις και ρυθμό, θα τον βάζαμε στην κουβέντα για την 11άδα του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Ενώ ο Αθανασίου εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καθόλου χώρους το Σάββατο, με τον Άρη να τον περιμένει κατά κύριο λόγο, σε ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Μεταφέροντας και μια πληροφορία από την Πορτογαλία σχετική με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, αλλά και την διάθεση των «πράσινων» στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Focus στον τελικό Κυπέλλου

Previous article

Ο Χεζόνια είπε οτι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «έριξαν» το Twitter!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.