0

Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην επιθυμία του Μάριο Χεζόνια να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη «βασίλισσα».

Ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασε την επιθυμία να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που τον περιμένουν από του χρόνου στην ομάδα τους αντέδρασαν έντονα στο Twitter!

Θυμίζουμε οτι το προσεχές καλοκαίρι το νυν συμβόλαιο του Κροάτη φόργουορντ με τη «βασίλισσα» ολοκληρώνεται, με τη φημολογία ότι είναι πότε κοντά στον Παναθηναϊκό και πότε στη Μπαρτσελόνα, να είναι έντονη.

Άλλωστε ποτέ ο Μάριο Χεζόνια δεν έχει κρύψει τα έντονα συναισθήματά του για το τριφύλλι και πώς θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Ωστόσο με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (21/5) «θολώνει» αρκετά τα νερά για το μέλλον του. Τώρα αν αυτές τις δηλώσεις τις έκανε επειδή σε λίγες ημέρες αγωνίζεται στο final-4 με Ρεάλ και πιθανώς να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (σε περίπτωση που αφμότεροι αποκλείσουν στον ημιτελικό Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα) ή όντως προτιμάει να παραμείνει στη Μαδρίτη, είναι κάτι το οποίο μένει να φανεί.

«O πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, κάθε φορά που με βλέπει μου λέει ότι πρέπει να μείνω εδώ. Το ελπίζω να μείνω. Όλοι εργαζόμαστε για να το κάνουμε έτσι. Πριν από μήνες είπα ότι αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι η καλύτερη στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Πραγματικά το σκέφτομαι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους ανθρώπους που εργάζονται για την ανανέωση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ, όπως σχολίασε η ισπανική εφημερίδα Αs «…αν και επέλεξε να μην αναφερθεί εκτενέστερα στο μέλλον τουτουλάχιστον είπε, επιθυμία του είναι να καταλήξει σε συμφωνία ανανέωσης».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το Twitter πήρε… φωτιά με οπαδούς του Παναθηναϊκού να σχολιάζουν τα παραπάνω. Κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν λέγοντας ότι ο «Σούπερ Μάριο» για μία ακόμη φορά θα κλείσει την πόρτα στο τριφύλλι. Άλλοι πάλι του ασκούσαν κριτική για το ότι «παραμυθιάζει τον κόσμο για το ότι είναι οπαδών των πράσινων», ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν οτι δεν μποροούσε να πει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή αφού σε λίγο καιρό αγωνίζεται στο F-4 της Euroleague.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά tweets μετά τις δηλώσεις Χεζόνια

 

 

 

Αθανασίου: «Οδηγός για Παναθηναϊκό στον τελικό το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι – Έχει στο μυαλό του την 11άδα ο Κόντης»

Previous article

Εργκίν Αταμάν: Με το «know how» στα Final Four

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.