0

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια και του έστειλε το μήνυμα πως τα playoffs δεν θα είναι “εύκολη” υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός κάθε φορά εμφανίζεται και καλύτερος στο παρκέ με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του. Ο Εξάστερος άγγιξε την νίκη στο καυτό ΟΑΚΑ και… τρόμαξε τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα του έστειλε το μήνυμα πως οι “πράσινοι” είναι εδώ, το πρωτάθλημα παραμένει ο στόχος της φετινής ομάδας και η διάθεση που έδειξε είναι να το κυνηγήσει μέχρι “τελικής πτώσης”. Αν δινόταν και το φάουλ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ίσως είχαμε και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα την παράταση για τον Παναθηναϊκό με το μομέντουμ να ανήκει στο “τριφύλλι”.

Ανταποκρίθηκε περίφημα ο Γκουντάιτις

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε την νίκη στο αιώνιο ντέρμπι, την άγγιξε όμως. Απέδειξε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League. Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Αρτούρας Γκουντάιτις με τους 10 πόντους του και τα 8 ριμπάουντ που μάζεψε στα 22:42 που αγωνίστηκε. Ο Λιθουανός ανταποκρίθηκε περίφημα και στις 2 πλευρές του παρκέ καθώς μοίρασε και 3 ασίστ (κορυφαία του επίδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα) και “φιλοδώρησε” 2 τάπες.

Πάρις Λι η “σταθερά” του Παναθηναϊκού

Ο Πάρις Λι ήταν για ακόμα μια φορά μια σταθερά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός έχει μια διαδοχική ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι σίγουρα μέσα στα πλάνα (και) για την επόμενη ημέρα του Εξάστερου. Ο Λι παίζει με ψυχή και δεν είναι τυχαία μέσα στους 2 αγαπημένους παίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (μαζί με τον αρχηγό). 14 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο απολογισμός του στο ντέρμπι.

Ξεπερνάει το ντεφορμάρισμα ο Μπέικον

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι η δυνατή επιστροφή που έκανε ο Ντουέιν Μπέικον. Παρότι χτύπησε στην αρχή της αναμέτρησης ο Αμερικανός συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και τελείωσε με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 μπλοκ. Ο σταρ του “τριφυλλιού” δείχνει πως έχει ξεπεράσει την περίοδο “ντεφορμαρίσματος” που βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα και…ξαναβρίσκει την φόρμα του στο ιδανικό timing για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα. Μένει μόνο να δούμε και πόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ντέρμπι. Οι εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής.

Νικολογιάννης: «Ο Νταμπάνοβιτς ήθελε να μη νικήσει ο Παναθηναϊκός – Μπορεί να είναι βαθμός… χρυσάφι»

Previous article

2 στα 2 από τον Νταμπάνοβιτς: Για αυτό δεν πήγε στο VAR στη φάση Παλάσιος-Αραούχο! (Pics-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.