0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Λαμία

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μοναδικός στόχος η συνέχεια στις νίκες, να κάνει το 8/8 και να διευρύνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με αρκετή προσήλωση και συγκέντρωση και έτσι βλέπουν το ματς με τη Λαμία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Πρόκειται να παίξει ξανά με μία ομάδα που θα παίξει κλειστά, θα βασιστεί στη δύναμη και για αυτό έχει δουλέψει αρκετά στην επιθετική τακτική ο Γιοβάνοβιτς, με σκοπό να δείξει στους παίκτες του πώς θα διασπάσει τέτοιου είδους άμυνες. Έχει αναλύσει στους παίκτες τη Λαμία, τον τρόπο με τον οποίο παίζει», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι», υπογράμμισε: «Εκτός ο Κουρμπέλης που δεν προλαβαίνει, όπως και ο Σπόραρ και ο Κώτσιρας, σε αντίθεση με τον Τσέριν που θα είναι διαθέσιμος και θα είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα».

Ακούστε, επίσης, για την ξεχωριστή παράδοση του Ιωαννίδη με τη Λαμία.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Περάστηκε το μήνυμα σε άπαντες: Μην τυχόν και το καταλογίσετε πέναλτι από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό ακόμα και αν είναι!

Previous article

Σκέψεις Αλαφούζου για παρουσία στη συνέντευξη Τύπου στο Βοτανικό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.