0

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τη Δευτέρα το πρωί (17/10, 10:00) θα εγκριθεί και τυπικά η δημοπράτηση του γηπέδου στον Βοτανικό, ενώ δύο ώρες αργότερα (12:00), ο δήμαρχος Αθηναίων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο χώρο που θα γίνει το γήπεδο, μιλώντας για τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Livesport», ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να βρεθεί και ο ίδιος στη συνέντευξη, σε μια κίνηση που θα έχει φυσικά πολύ μεγάλη σημασία, αφού ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος, ούτε έχει παρευρεθεί σε κάποια από τις συνεντεύξεις Τύπο που έχουν γίνει.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα ”ιδιαίτερα” του Γιοβάνοβιτς για Λαμία και το 8/8

Previous article

Ο Αϊτόρ έστειλε το πρώτο μήνυμα παραμονής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.