0

Μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

Γι΄αυτό άλλωστε τα «reunions» μεταξύ προπονητών και ομάδων αποτελούν μέρος της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και ρίχνουν το «αλατοπίπερο» σε παιχνίδια όπως αυτό που έρχεται (Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός) το απόγευμα της Δευτέρας (6/3) στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» θα βρει στο δρόμο του έναν παλιό γνώριμο κόουτς, ο οποίος έκατσε ουκ ολίγα φεγγάρια στον πάγκο των «πρασίνων» και μάλιστα έραψε στην στολή του κι ένα…παράσημο.

Ο 49χρονος προπονητής το καλοκαίρι του ΄13 ανέλαβε το τιμόνι του «τριφυλλιού» και μάλιστα στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο των «πρασίνων» κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά από 118 συνολικά παιχνίδια αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το Νοέμβριο του 2015.

Έκτοτε ο νυν τεχνικός του Παναιτωλικού έχει έρθει αντιμέτωπος έξι φορές με τον Παναθηναϊκό (εκ των οποίων τις δύο σε φιλικά παιχνίδια) μετρώντας συνολικά 2 νίκες και 4 ήττες.

Αναστασίου Vs Γιοβάνοβιτς

Την περασμένη σεζόν ο Αναστασίου ως προπονητής του Παναιτωλικού βρήκε δύο φορές στο δρόμο του την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μέτρησε μια ήττα με 2-0 στη Λεωφόρο στις 28 Νοεμβρίου 2021 και μία νίκη (1-0) μέσα στο Αγρίνιο στις 19 Φεβρουαρίου 2022.

Στις 21 Αυγούστου 2021 ο Παναιτωλικός του Αναστασίου κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό σε ματς προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο.

Το πρώτο…reunion

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το πρώτο…reunion του Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό, καταγράφηκε στις 11 Ιουλίου 2017, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Κόρτραϊκ στο Τέχελεν της Ολλανδίας με τον Έλληνα τεχνικό να κάθεται στον πάγκο της βελγικής ομάδας.

Τότε οι «πράσινοι» υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησαν 2-1 με τέρματα των Άλτμαν και Μολίνς.

 

Η δεύτερη φορά

Τη δεύτερη χρονικά φορά που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό ήταν σε επίσημο παιχνίδι και με τον Έλληνα κόουτς να κάθεται στον πάγκο του Ατρόμητου.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 το «τριφύλλι» με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και σκόρερ τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, επικράτησε 1-0 μέσα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

 

Ο Γκριγκόνις έκανε δύσκολο τον γρίφο της τελευταίας αλλαγής

Previous article

Η Λεωφόρος το «κλειδί» για τον τίτλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.