0

Ακόμα μία φορά οι Κρητικοί έμειναν… όρθιοι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας μόλις τρεις ήττες στα 13 τελευταία παιχνίδια τους.

Ακόμα μία σεζόν ο ΟΦΗ αποδεικνύεται ο “κακός δαίμονας” των Πρασίνων, καταφέρνοντας να αποδράσει από τη Λεωφόρο με έναν βαθμό-χρυσάφι, κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 8ο λεπτό. Μάλιστα η ομάδα του Νταμπράουσκας έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, την οποία έχασε χάριν στο γκολ του Ιωαννίδη στο 97′,

Οι Κρητικοί μετρούν 13 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου έχουν δεχτεί μόλις τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα μετρούν πέντε νίκες, ενώ άλλα τόσα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά στις επτά τελευταίες φορές που αντιμετώπισε εκτός έδρας το Τριφύλλι ο ΟΦΗ, είτε στη Λεωφόρο, είτε στο ΟΑΚΑ, έχασε μόνο δύο φορές, με το ρεκόρ του στο 3-2-2!

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το μπασκετικό IQ του “3D” και το ακατάρριπτο ρεκόρ

Previous article

Κυβέρνηση προς ΚΑΕ ΠΑΟ με εντολή: «Δίνετε πίσω το Parking ή… νόμος ΟΑΚΑ τέλος»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.