0

Δεν το είχε κάνει σε 20 σερί παιχνίδια και συνέβη και στα 2 ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο εξαιρετικός – ιστορικός πρώτος γύρος του Παναθηναϊκού αποτελεί παρελθόν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως τίποτα είναι οριστικό. Υπάρχει ακόμη…πολύ ψωμάκι στη σεζόν. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Αν το Τριφύλλι, είχε κάτι που το ξεχώριζε από τις υπόλοιπες ομάδες, ήταν η αμυντική του προσέγγιση. Κάτι που στα 2 ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είδαμε να…πηγαίνει περίπατο.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι στα πρώτα 20 επίσημα ματς της σεζόν τους, για τις εγχώριες διοργανώσεις, δεν βρέθηκαν ούτε μία φορά πίσω στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων. Οι μοναδικές φορές που δεν προηγήθηκαν, ήταν με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και ξανά ΑΕΚ. Τις 2 έκαναν την ολική ανατροπή, 2 ισοφάρισαν και 1 φορά ηττήθηκαν.

Άγνωστες…καταστάσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στα ματς με τον Δικέφαλο του βορά, μετά το πρώτο τέρμα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να αντιδράσει. Έτσι, δέχθηκε ξανά γκολ. Συνέβη στην Τούμπα όταν οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν με 2-0 για το κύπελλο. Ενώ, το ίδιο σκηνικό είδαμε και στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται και 2ο και 3ο τέρμα και να…γνωρίζει βαριά ήττα με 0-3 μέσα στο “σπίτι” του.

Καταστάσεις, στις οποίες δεν μας είχε συνηθίσει το Τριφύλλι την φετινή σεζόν. Το πρόγραμμα του Γενάρη, γνωρίζαμε εξ αρχής πως θα ήταν “φωτιά”. Οι τραυματισμοί των Αϊτόρ και Τρουιγέ έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο rotation. Η ομάδα χρειάστηκε μεταγραφές. Αυτές ακόμη να ολοκληρωθούν. Αυτό, σε συνδυασμό με…το κακό φεγγάρι που λέμε, είχαν ως αποτέλεσμα το +8 να γίνει +1.

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μοιάζουν ανεβασμένοι. Το πρωτάθλημα έχει…πάρει φωτιά. Απομένουν ακόμη 17 “τελικοί”. Η συναρπαστικότερη Superleague των τελευταίων ετών! Ο δρόμος είναι ακόμα “μακρύς”. Όπως τίποτα δεν είχε κριθεί τον Νοέμβριο, έτσι ακριβώς δεν έχει κριθεί και στα τέλη του Ιανουαρίου. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

O οργανισμός του Παναθηναϊκού καλείται να βρει αντισώματα πρωταθλητισμού

Previous article

Ποιός φταίει για τη καθυστέρηση στις μεταγραφές;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.