0

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Ισπανίας, βάζοντας τέλος στο πρώτο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού. Φήμες για σκέψεις ακύρωσης της συμφωνίας με την Παρτιζάν!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου του Ισπανού άσου, που είχε συμφωνήσει με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει ανακοινώσει τη μείωση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να θέλουν να απεμπλακούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Μίροτιτς, που προέβλεπε 11 εκατ. ευρώ ετησίως.

Tα δημοσιεύματα από την Ισπανία τις τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για συμφωνία της πλευράς του παίκτη με την Μπαρτσελόνα για αποζημίωση ύψους 22 εκατ. ευρώ (ποσό που απέμενε για τα επόμενα 2 χρόνια), με την καταβολή ωστόσο να ξεκινάει το 2024, όπως έκαναν οι Καταλανοί και στο ποδόσφαιρο με τις περιπτώσεις των Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς και Τζόρντι Άλμπα.

Ωστόσο η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να τερματίσει το επαγγελματικό συμβόλαιο του μπασκετμπολίστα της πρώτης ομάδας που τον δέσμευε με τον Σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2025. Το μέτρο αυτό είναι σε σχέση σε τη συμμόρφωση με το Σχέδιο Οικονομικής Βιωσιμότητας που έχει θεσπίσει η Μπαρτσελόνα».

Φήμες για σκέψεις… ακύρωσης της συμφωνίας με την Παρτιζάν λόγω απειλών!

Την ίδια στιγμή ωστόσο καταλανικό tweet φέρνει στον «αέρα» τη μετακίνηση του Μίροτιτς στην Παρτιζάν, κάνοντας λόγο για απειλές που δέχεται ο Ισπανός άσος και η οικογένειά του από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «LA RESISTENCIA DEL PALAU» η συμφωνία του Μίροτιτς με την πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας μόνο δεδομένη δεν είναι, αφού ο Ισπανός άσος φέρεται να κάνει σκέψης ακύρωσης, με το tweet να κάνει λόγο για σοβαρές απειλές που δέχονται τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του από τους οργανωμένους οπαδούς του Αστέρα.

Μένει να φανεί, αφού πλέον ξεπεράστηκε και το μεγαλύτερο εμπόδιο που αφορούσε την αποδέσμευση του Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα, αν ο Ισπανός άσος θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με την Παρτιζάν, ή νέα του ομάδα θα αποδειχθεί και πάλι ένα σίριαλ.

 

Ο Γιοβάνοβιτς κόβει τρεις παίκτες από την ευρωπαϊκή λίστα – Ποιοι έχουν σίγουρη θέση

Previous article

Μάρκο Ρόσι: «Σημαντικός ο Κλεϊνχέισλερ για την εθνική Ουγγαρίας, πρέπει να παίζει περισσότερο στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like