0

Ο Τάσος Νικολογιάννης για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα παρουσιάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Τα συμπεράσματα που έβγαλε παρακολουθώντας την τελευταία αναμέτρηση της Μπράγκα πριν οι Πορτογάλοι διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O Τάσος Νικολογιάννης τόνισε οι «αρσεναλίστας» είναι πιο δεμένη ομάδα σε σχέση με τη Μαρσέιγ, την οποία απέκλεισαν οι «πράσινοι» στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions, ενώ επεσήμανε ότι έχει κενά στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε. «Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες», τόνισε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Επίσης, αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Αϊτόρ, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ αναφέρθηκε επίσης στους Σένκεφελντο-Αράο, οι οποίοι πιθανόν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Είναι πολλά τα χρήματα που παίζονται στις αναμετρήσεις με Μπράγκα

Previous article

Η προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς να επαναφέρει στα παλιά στάνταρ τον Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.