0

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη. Τι είπε για το σπουδαίο ματς με την Μπράγκα, το ΟΑΚΑ και τις σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς της δεκαετίας, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς η ρεβάνς με την Μπράγκα το βράδυ της Τρίτης (29/08, 22:00) στο… καταπράσινο ΟΑΚΑ! Μεταφέροντας τα τελευταία νέα για το μεγάλο παιχνίδι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε αρχικά για το στάδιο ότι «δεν έχει καμία σχέση ο αγωνιστικός χώρος με όσα ξέραμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε έργα, προκειμένου να είναι το γήπεδο αντάξιο ενός αγώνα για το Champions League».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα σημείωσε ότι είναι πιθανό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «κατεβάσει» την ίδια με το πρώτο ματς, στην Πορτογαλία, συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι «από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα παίξει ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ, ο Τσέριν αντί του Βιλένα και ο Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι. Ο Γιοβάνοβιτς, πάντως, θεωρεί ότι τα πήγε μια χαρά η ομάδα στην Μπράγκα και θα μπορούσε να πάρει και καλύτερο αποτέλεσμα».

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «τα παιχνίδια κρίνονται πάρα πολύ και από τους παίκτες, που έρχονται από τον πάγκο. Στο ματς με τον Βόλο ο Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές στην 11άδα, και μας έχει προειδοποιήσει ότι ίσως και να μην το ξανακάνει αυτό. Αλλά αναγνωρίζει ότι ο αγώνας με την Μπράγκα είναι ειδικών συνθηκών και πολύ σημαντικός για το κλαμπ, οπότε θέλει οι 11, που θα κατεβάσει, να έχουν πολλή ενέργεια».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Το δίδυμο που μπορεί να πληγώσει την Μπράγκα

Previous article

Σαλπιγγίδης: «Στο 50-50% οι πιθανότητες με Μπράγκα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.